• ŠKOLSKÉ KOLO V SPEVE ĽUDOVÝCH PIESNÍ

          • Dňa 26. apríla 2023 sa opäť na našej škole rozozvučali melódie slovenských ľudových piesní. Žiaci našej školy sa zúčastnili školského kola v speve. Spievalo sa v dvoch kategóriách, pričom každý žiak zaspieval dve ľudové pesničky.

            Žiaci sa v súťaži umiestnili nasledovne:

            I. kategória:

            1. miesto: Scarlett Parobeková

            2. miesto: Perla Horváthová

            3. miesto: Sebastián Horvát

            II. kategória:

            1. miesto: Kristián Balyo

            2. miesto: Alexander Bablena

            3. miesto: Anna Horvátová

            Všetkým zúčastneným ďakujeme a víťazom blahoželáme.

          • PINGPONG

          • Regionálny turnaj družstiev žiakov špeciálnych škôl v stolnom tenise

            Dňa 27. apríla naša škola organizovala stolnotenisový turnaj medzi družstvami žiakov špeciálnych škôl. Turnaja sa zúčastnilo celkovo 5 družstiev zo špeciálnych škôl v Rimavskej Sobote, Klenovca a Jelšavy. Najlepšie sa darilo domácemu „A“ družstvu v zložení Marko Lacko, Adam Újhely a František Kótai, na druhom mieste skončilo domáce družstvo „B“ v zložení Attila Berki, Attila Dani a Nikolas Szajko a na tretom mieste sa umiestnilo družstvo z Klenovca v zložení Dominik Cibuľa, Miroslava Cibuľová a Ľubomír Radič. Dôležitejšie ako výsledky však bolo, že si žiaci po dlhšej dobe dobre zasúťažili, zahrali si stolný tenis v peknom prostredí na kvalitných stoloch, ktoré poskytla TJ Mladosť Relax, oddiel stolný tenis. Celé podujatie sa nieslo v príjemnom, priateľskom, ale i súťaživom športovom duchu.

            Podujatie sa uskutočnilo v priestoroch telocvične Špeciálnej základnej školy s vyučovacím jazykom maďarským na Hviezdoslavovej ulici, za čo sa chceme aj touto formou poďakovať.

            Už sa všetci tešíme ako sa stretneme na turnaji o rok.