• DEŇ JABLKA

          • 21. október oslavuje svoj deň jablko. Aby sme na toto výborné ovocie nezabudli, pripomenuli sme si tento deň aj so žiakmi Variantu C. Formou zážitkového učenia deti prežívali zaujímavé chvíle.

          • JESENNÉ DIDAKTICKÉ CVIČENIE

          • Za krásneho počasia a vo veľmi peknom našom areáli sme sa na školskom dvore stretli žiaci 1 - 4.ročníka a variantu B. Nechýbala - chôdza, beh, člnkový beh, skok z miesta a podliezanie, hod na cieľ a samozrejme náš obľúbený štafetový beh.

          • ZÁVER ŠKOLSKÉHO ROKA

          • Čas neúprosne letí a za nami je ďalší rok naplnený prácou, novými poznatkami, zážitkami i radosťami. Nastal čas zhodnotiť naše celoročné snaženie.  Pre učiteľov bol náročný, no zároveň obohacujúci. Všetkých nás prekvapila situácia v dôsledku pandémie ochorenia COVID-19 a z nej vyplývajúce nové formy učenia.

            Riaditeľ školy Mgr. Erik Fela v príhovore zhodnotil školský rok, poďakoval pedagógom a žiakom. Na záver poprial všetkým zaslúžený oddych počas letných prázdnin.

          • OZNAM

          • Vážení rodičia, zákonní zástupcovia,

            Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu umožňuje zriaďovateľom otvorenie prípravného až deviateho ročníka špeciálnych základných škôl a školských klubov detí od 1. júna 2020.

            Účasť na vzdelávaní je zatiaľ dobrovoľná, rozhodujú rodičia.

            Rodičia, ktorí sa rozhodnú dať deti do školy, sú povinní pred vstupom žiaka do školy vyplniť tlačivo  „Vyhlasenie_zakonneho_zastupcu.docx“,  zabezpečia pre svoje dieťa dve rúška denne, pričom jedno má dieťa na tvári a jedno (čisté, najlepšie jednorazové, v papierovom vrecúšku) pre prípad znečistenia. Ak je to možné, gumené rukavice alebo hygienický balíček (mydlo - najlepšie dezinfekčné tekuté a rolku papierových utierok) balíček papierových vreckoviek.

            Upozorňujeme rodičov, že pri nedodržaní daných podmienok škola nemôže pripustiť vaše dieťa na vyučovanie.

            V prípade, ak vaše dieťa býva v spoločnej domácnosti so starými rodičmi, hlavný hygienik odporúča rodičom zvážiť účasť svojich detí na vyučovaní. Rodič je povinný bezodkladne oznámiť vyučujúcemu, riaditeľovi školy skutočnosti – ak sa na dieťati, alebo rodinnom príslušníkovi prejavia príznaky nákazy, rodina  alebo niektorý člen rodiny je daný do karantény. 

            Rodič alebo zákonný zástupca je povinný dieťa odovzdať do školy pred začiatkom vyučovania v čase od 7,30 do 8.00 hod. a vyzdvihnúť ho do 12.00 hod. Ak žiak navštevuje školský klub detí, rodič alebo zákonný zástupca je povinný ho vyzdvihnúť do 15.00 hod.
             

            Žiakom, ktorí sa v čase od 1.6.2020 do konca školského roka nezúčastnia vyučovania v škole, bude i naďalej poskytované vzdelávanie na diaľku osvedčenými spôsobmi na internetovej stránke školy, osobným prevzatím úloh a  konzultáciami podľa harmonogramu.

             

            Vyhlasenie_zakonneho_zastupcu.docx

            Zavazne_potvrdenie_o_nastupe_na_studium.doc

             

            OZNAM Aktuálna prevádzka CŠPP pri ŠZŠ v Rimavskej Sobote v núdzovom režime v období od 18.05.2020 do konca školského roka 2019/2020